Moden Kvinne

Sex Nettsteder

Massasje fredrikstad aromaterapi massasje

massasje fredrikstad aromaterapi massasje

Det lønner seg alltid å avtale time og timens innhold før du kommer da du ellers risikerer at det ikke er ledig tid. Vi anbefaler at du kommer i god tid til timen da det i mange tilfeller skal gåes gjennom skjemaer eller klientinformasjon og du skal registreres hos oss.

Rens, hudanalyse, peeling, maske, massasje og produktanbefalning. Eikveien 33, Tønsberg tlf: I mai-juni pusset vi opp våre lokaler i varme og energigivende farger som både er tidsriktige og tilfredstiller kropp og sinn.

Hos oss er det DU som er i fokus. Tar du vare på deg selv, er det lettere å ta vare på andre. Du skal kunne føle deg hjemme og ivaretatt hos oss og vi har strenge krav til oss selv for å tilfredstille kundene. Vi lanserer produktene Janssen og Inspira-Med, samt at vi har et bredt utvalg av salgsprodukter til hud, kropp, hender og føtter. Har vi ikke varen du ønsker på lager, bestiller vi det gjerne for deg med rask levering! Vi har et godt samarbeid med ortopeder, osteopater, frisører, sykepleiere, hudleger, kostholdsveiledere, fotografer mm.

Vi har alltid noen nyheter og tilbud på lur. Vi har også makeup og er de eneste i Norge med agentur for makeup merket Pure Skin. Snart lanserer vi dessuten Dermatude. Vi ligger praktisk til på bakkeplan slik at det er lett for alle å besøke oss, men vi tilbyr også hjemmebehandlinger for de som ikke kommer seg til oss. Våre lokaler består av et fellesareale - resepsjon, tre behandlingsrom, en negldesign avdeling og et toalett.

Vi er tilknyttet hud og massasjeforbundet og NKHF norske kosmetologer og hudterapeuters forbund. Besøk gjerne vår facebookside: Sandviksveien , Sandvika tlf: Elite Klinikken er et kompetansesenter innen profesjonell hudpleie og medisinsk skjønnhetsbehandling. Vi har offentlig godkjent medisinsk personell med lang erfaring og topp utdannende hud og kroppsterapeuter med Cidesco eksamen, alle med spisskompetanse innen sitt felt.

Den medisinske avdelingen tilbyr behandlinger innen hudforyngelse, rynkereduksjon, acne problematikk, pigmentflekker, solskadet hud, sprengte blodkar, figurforming, permanent hårfjerning, Botox og Restylane. Vi tlbyr det meste innen hud, fot og kroppsterapi, figurforming, massasje, pedikyr,manikyr, spray tan, cellulittbehandling og permanent makup. Vi har investert i en helt ny maskinpark med topp moderne utstyr innen hudforyngelse, figurforming, cellullitter og fotpleie.

Vi fører kun kjente merkevareprodukter og behandlingsprogram. Her holder vi til i topp moderne lokaler med 7 behandlingsrom og nytt moderne utstyr av høyeste kvalitet. Ansiktsbehandling eller rygg og nakkemassasje 25 min med farging og forming av bryn.

En behandling for deg med en stressende hverdag. Mini ansiktsbehandling som dekker dine grunnleggende behov og inkluderer rens, analyse, peeling og maske. Verftsgata 12, Namsos tlf: Ellemelle er et kompetansesenter innen skjønnhet, helse og velvære som rocker og skiller seg ut fra den grå massen! SPA, velværemassasje, relax-avdeling, duo-behandlinger, elektrolyse, voksing, manikyr, pedikyr, hudpleie, utendørs jacuzzi.

Vi har øl og vinrettigheter! Peders vei 5, Nedenes tlf: Erikas hudpleie er et studio for hud- og kroppspleie med fokus på velvære og balanse for hele kroppen. Det er mange ganger ikke så mye som skal til heller!

Så unn deg selv litt luksus av og til! Du fortjener det, og du vil forhåpentligvis forlate salongen frisk og deilig og rolig i kroppen, klar til å ta fatt på hverdagen igjen! Vi har fulgt nøye med nyere og mer moderne behandlingsmetoder gjennom mange år, og har samtidig sørget for sikre oss de mest effektive behandlingsmidler som kan fremskaffes på markedet i dag. En frisk og ren hud gjør deg som kjent glad og vakrere og styrker samtidig din selvtillit og selvfølelse.

Ditt ønske er vår utfordring! Johan Falkbergetsvei 25, Røros tlf: Oss finner du sentralt i verdensarvstedet Røros, men samtidig midt i vakker natur som innbyr til rekreasjon og meditasjon!

Våre terapeuter har kompetanse innen både skolemedisin og komplementær- medisin. De utfyller hverandre og kan tilby et helhetlig behandlingstilbud. Vi arbeider med forebyggende helse og tilbyr følgende: Fra november har vi også fått en lege i teamet som er spesialist innen miljø og ernæringsmedisin.

Vår jobb er å gi mennesker en bedre hverdag, og vårt mål er at hver gjest skal reise herfra med et smil om munnen! Frafjord, Dirdal tlf: Velkommen til Frafjord Spa, som ligger i en kjempeflott natur. Frafjord ligger ca 1 times kjøring fra Stavanger. Den fantastiske naturen gjør Frafjord som skapt for rekreasjon og velvære.

Forbrenner kalorier, forbedrer immunforsvaret, fjerner avfallstoffer, forbedrer huden og blodsirkulasjonen, smertelindring ved muskelsmerter, og lindrer leddsmerter og leddstivhet. Vi renser, peeler og dyp rengjør. Ved bruk av blant annet masker, mineral produkter og damp. Gi deg selv et herlig fot og hånd spa. Gausdalsvegen , Follebu tlf: Uståsen 85, Kattem tlf: Hos oss på Glow kan vi tilby det meste fra topp til tå. Det brukes kun eksklusive profesjonelle produkter,hovedsakelig fra Pevonia Botanica — verdens ledende hud og spa serie.

Vi har også kjente og velrenommerte Dermalogica. Og vårt nye merke Elemis, med luksuriøse og holistiske behandlinger. Vi har egne ansiktsbehandlinger og produkter for menn. Til gravide har vi skreddersydde behandlinger med Mama Mios prisbelønte serie. Samt hjemmeprodukter og flotte gavepakninger. Med Ultratone biostimulator og Ultrabody dietten, kan du stramme opp og gå ned i vekt. En unik behandling som gir gode resultater. Utrolig holdbare og flotte lakkfarger.

Vi har Trondheims største utvalg! Vi spesialiserer oss på bruder. Du får lagt full makeup også på prøvetimen, med hudpleiende mineralmakeup fra Jane Iredale. Sminken blir lagt av profesjonell Makeup artist. Her på Glow har vi også flere alternativterapeuter; blant annet soneterapeuter og kinesiolog.

Det finnes egne brosjyrer og prislister over disse behandlingene. Torvet 4, Grimstad tlf: Grimstad Neglesenter har ligget her i byen siden Vi tilbyr også å komme hjem til deg for behandling. Vikaneveien , Gressvik tlf: På Oslofjordens sydøstre side, vel en times kjøretur fra Oslo og ca. Her har vi vekket liv i gamle tradisjoner fra hvor Hankø Bad og Kystsanatorium ble bygget.

Hit reiste kunstnere, grossererfamilier og adel for å ta del i vannkurer, gytjebad m. I slutten av årene forsvant denne virksomheten. Nå, et halvt århundre senere oppstår den igjen. Hankø åpnet i november dørene til et av de fineste Spa i Skandinavia, der velvære og avslapning står i sentrum. Hankø er et naturskjønt sted med omstreifende dåhjorter og gravsteder fra bronsealderen. Hotellet har også 4 tennisbaner, minigolf, Hankøhallen hotellets egen idrettshall , fotballbane og egen strand Trouville.

På Hankø finnes det private sommerboliger. Blant disse er kongefamiliens sommerbolig som ligger et par steinkast fra hotellet. Kongefamiliens tradisjonelle interesse for seiling har knyttet dem til Hankø gjennom mange år. Både frokost, lunsj og middag serveres i vår sjarmerende restaurant. Her har dere god utsikt til hotellets hage med paviljonger og blomster. Holmlundveien 38, Ottestad tlf: Hannes Hud og Velvære eies og drives av Hanne Herefoss. Hanne er cidesco utdannet hudpleier, samt aromaterapeut Hun er i tillegg offentlig godkjent sykepleier Salongen ligger i rolige omgivelser, øverst i Bekkelaget i Ottestad.

Her er det fri parkering, samt lett tilgang fra busstopp ved riksvei Det er viktig at du skal føle at dette er et lite pusterom fra en stresset hverdag, så her ringer ingen telefoner eller ekspederes andre kunder når du får behandling. Skjebergveien , Klavestadhaugen tlf: Storgata 14, Gjessheim tlf: Vi har ett bredt spekter av ulike behandlingsformer innen hud, kropp og helse og ønsker å gi den behandling som passer best for deg.

Torget 4, Sortland tlf: Her tilbys du skreddersydde, problemløsende og forskjønnende behandlinger. Dette gir deg en følelse av luksus i hverdagen — og sørger for nedstressende og sanselig velvære for kropp og sjel….

Behandlingene inkluderer de reneste, beste og ledende produkter med svært godt vitenskapelige dokumenterte effekter. Enten det gjelder generell hudforbedring, uren hud, sorte prikker og store porer, pigmentforandringer, tap av elastisitet og rynker, bedring av hudens dypere fuktighetsnivå eller inngrodde hår og skjegg. Kongeveien 26, Oslo tlf: Leter du etter et SPA i Oslo? Langt fra hverdagens mas og slit kan du samle krefter og unne deg litt velfortjent luksus. Du kan pleie såvel en sliten kropp som en frynsete sjel.

La deg omfavne av fortjent velvære og luksus i vår SPA avdeling. Her kan du gi fokus til skjønnhet og behag i komfortable omgivelser.

Du blir ønsket velkommen i vår nye elegante SPA-lounge, med interiør tilpasset den beroligende atmosfæren som råder i vår SPA avdeling. Ellers består området av fasiliteter som behandlingsrom, boblebad, svømmebasseng, badstu, solarium og aktivitetsrom. Her kan du behage sanseapparatet, og legge stress og bekymringer til side for noen timer.

Benytter du deg av et av våre behandlingstilbud, vil vi gi deg oppmerksomhet og pleie som trenger langt inn i porene, og masserer både kropp og sjel. Skogsveien 3, Mosjøen tlf: Hud og SPA - kroppsterapi åpnet i april Vi tilbyr det beste innen moderne hudteknologi kombinert med innovative og virkningsfulle kosmosøytiske behandlinger.

Våre produktserier er valgt med stor omhu slik at de skal passe alle — også de med meget sensitiv hud. Våre behandlere er alle spesialisert innen ulike felt og videreutdannes kontinuerlig.

Vår filosofi bygger på at desto bedre en person har det med seg selv — både fysisk og sjelelig, desto mer overskudd har en å gi til omverdenen. Unn deg derfor å ta vare på deg selv! Hos oss får du resultater som synes og føles allerede fra første behandling! Nedre Storgt 8, Drammen tlf: Faglig dyktighet og erfarne terapauter som setter deg i fokus. Øvre Langgate 34, Tønsberg tlf: Øvre Slottsgate 29, Oslo tlf: Vi setter fokus på avstressing, velvære og behandlinger som virkelig gjør en forskjell!

Du skal føle at du får den optimale behandling når du er kunde hos oss. Det handler verken om store omlegginger i din daglige rutine eller å gjøre deg til en annen enn du er.

Derimot handler det om å være tilfreds med seg selv og glad for sitt utseende. Du er velkommen til en rolig sone hvor små og store problemer blir tatt hånd om like profesjonelt. Staben vår består av 5 høyt kvalifiserte terapeuter og 2 sykepleiere som er utdannet innen for hud- og kroppsterapi, makeup, styling, linergist og kosmetisk medisinske kremprogrammer, samt laser.

Vi fører også et tverrfaglig samarbeid med lege. Innledes med peeling, etterfulgt av maske og avsluttes med krem. En liten gavepakke med produkter tilpasset din hudtype følger med. LPG Endermologie massasje, internasjonal behandlingsmetode for figurforming, cellulitter og utrensing av kropp og lymfesystem. Nansetgata 66, Larvik tlf: Klinikk Adine har fokus på hudfornyelse og forebygging.

Vi skreddersyr behandlinger etter ditt behov. Vi har forskjellige hudbehandlingsformer, og hos oss blir du motttatt av terapeuter med lang erfaring innen faget. Hos oss er du i trygge hender! Brattørgata 1, Trondheim tlf: Hos oss får du hjelp til mange ulike behandlingsformer, dyktige terapeuter med lang erfaring innen sitt felt. Vi har stor fokus på kundens opplevelse av behandlingen og følelsen at man er i trygge hender. Kongensgt 19, Skien tlf: Velkommen til vårt spa.

Her finner du et stort utvalg av spa behandlinger både med å uten badstue, og en deilig avslappningsone. Vi har infrarød bastue hvor du kan sitte før behandling av massasje, og benytt gjerne vår spa sone etter massasjen og slapp av med vann og litt nøtter. Her kan du nyte et deilig fiske spa med våre doktorfisk som hjelper å fjerne døde hudceller. Denne behandlingen er  for både kvinner og menn. Føler du at du blir trøtt under neglbehandling?

Vi er de eneste som har neglsofa hvor du kan lene deg tilbake mens neglene blir stelt. Lokale holder til på bakkeplan med kvadrat - et spa der du får mere luksus for pengene. Velkommen til oss hvor "du er i fokus". Sliperiveien 2, Lillehammer tlf: For menn og kvinner i alle aldre. Kvalitet på behandling er kanskje ikke så godt å beskrive med ord, men du vil merke det!

Vi tilbyr alt fra hudpleie, helsebehandlinger,massasje,fotpleie, hårfjerning med voks, hudterapi, medisinsk hudpleiebehandlinger, kjemisk peeling, velvære behandlinger, brasiliansk voksing utført av dyktige brasilianske spaterapeuter , SPRAY TAN, soneterapi, akupressur, lymfedrenasje, hydromassasje, maninkyr, pedikyr, neglestøping, akryl, detox, infrarød sauna,  farging av vipper og bryn, forming øyebryn, damp badstu, barnemassasje, til komplette spa pakker og mye mer.

Har du et gavekort må gavekortnr. SPAJet 2 G, en eksklusiv multisensor system til spa behandling i særskilt klasse. Pilestredet Park 7, Oslo tlf: Vår filosofi handler om kunnskap, forståelse, ærlighet, sjel og resultater.

Vi tilbyr behandlinger for både ansikt, kropp, fot og hånd, inkludert behandling av vipper og voksing av hår. Alle våre fot, ansikts og kroppsbehandlinger vil bli tilpasset dine behov. I tillegg kan du legge til ekstra behandling til en redusert pris. Lactid acid, salisylsyre, glycolsyre som kommer i forskjellige styrker. Pensling er en kombinasjon med syrer og kraftig antioksidanter.

Gir økt fukt og vitalitet til underhuden da de også stimulerer kollagen og elastin som er fibrene huden vår er bygget opp av. Disse avtar med alderen da celleproduksjonen desverre ikke er like god som tidligere.

Du kjenner og ser umiddelbare resulter etter en fruktsyre behandling. Huden kan flasse og føles noe uvant i noen dager, men dette er pga at den nye huden er på vei fram, renere og friskere. Behandling og styrke varierer fra hudtype og alder. Oi ønsker å tilby hele spekteret innen hår og velvære, på en og samme plass. Vi tilbyr behandlinger utført av fagutdannede hud- fot- og massasjeterapauter. I dagens hektiske samfunn ønsker stadig flere mulighet til å koble av, bli tatt vare på og få hvile både kropp og sjel.

Vi er opptatt av at behandlingen du får skal være av ypperste kvalitet, og vi er oppdatert på det som skjer innen vårt fag. Plan 4, Oslo tlf: Vårt team består av erfarne leger, kosmetisk sykepleiere, laserterapaut, hud- og kroppsterapaut. Oslo hud- og laserklinikk er en kosmetisk og medisinsk laserklinikk som hjelper deg med å forbedre huden din.

Vi tilbyr permanent fjerning av uønsket hårvekst, vi fornyer huden og behandler rynker, arr, acne, pigment- og leverflekker, blodkar, couperose, vorter og føflekker.

Vi benytter høyteknologisk laser, fillere, medisinske kremprogram og kjemiske løsninger med dokumentert virkning. Verdi ,- bookes online med følgende navn: Max 1 stk av hver per kunde. Bookes online og gjelder kun mandag til fredag - ikke lørdager. Visia Hudanalyse -  http: Kjemisk Peeling - http: Mysuseter - Rondane Nasjonalpark, Otta tlf: Rondane Spa med sin beliggenhet ved porten av Rondane Nasjonalpark kan by på alt fra turer i fjellet i lunt terreng til de mer luftige fjelltopper, familietur til historiske Heidal eller Rafting i strie elver.

Fra vår restaurant kan du nyte utsikten inn mot Rondanes fjellmassiver og vakre Ulafossen. Vårt personale vil gjøre sitt beste for at du skal få et uforglemmelig måltid. Kjøkkenet tar utgangspunkt i råvaretilgang og sesong. Vi kan tilby smakfull og kreativ mat for alle ganer.

Har du spesielle ønsker eller har matintoleranse, informer oss om dette, og vi tilpasser måltidene dine etter dette. Vann og natur står sentralt i spaopplevelsen. Vi må tilbake til tallet for å finne opprinnelsen til Spa. På denne tiden hadde byen Spaa i Belgia sin storhetstid med sine kurbad basert på varme kilder. Mennesker fra hele verden kom for å ta bad, blant annet for å kurere sykdom.

Spa er i dag en internasjonal betegnelse på en moderne kurbadvirksomhet som omfatter sunt kosthold, pleie av kroppen, nedstressing, fysisk- og mental mosjon. Ordet Spa ble lansert i Amerika i Tanken var å lage steder der mennesker kunne komme for å få ny energi, oppleve luksus og få ny motivasjon på livet.

Hoffsveien 10, Oslo tlf: Samisk helbredertradisjon bygger på flere tusen år gammel kunnskap. Hos oss får du muligheten til å nyte en velgjørende aromamassasje med eteriske oljer utvunnet fra ulike planter og urter, du velger selv om du vil kombinere med andre type behandlinger. Vi tilbyr også sjamankurs i Oslo, Skien, Trondheim og Drammen. Er du nysgjerrig på våre behandlinger eller kurs, ring oss gjerne for uforpliktende samtale.

Sarahkkas har fått bred presseomtale i media. Sarahkkas ble etablert i Velgjørende aromamassasje 30min Myk beroligende massasje med eteriske oljer utvunnet fra ulike planter og urter. En meget avslappende og helsefremmende behandling. Seminarbakken 4, Tromsø tlf: Naturterapeuten, som er både massør og soneterapeut har solid utdannelse og har opparbeidet seg sine erfaringer i behandlingsopplegg via soneterapi, øreakupunktur og massasje i tillegg til enkeltbehandlinger.

Her får du ren velvære i en meget behagelig atmosfære. Det er viktig og ta vare på, vise hensyn til og ha respekt for seg selv. Smerter i muskler og ledd. Ikke bare er pakker og programmer mye rimeligere, det gir fremdrift og resultater. Velg en av følgende behandlinger: Tjernvegen 30, Paradis tlf: Alle er hjertelig velkommen til oss på Spa - medlem eller ei! Vi synes det er så viktig å ta vare på både kropp og sinn, derfor kan du, som vår gjest, velge å benytte både Spa og Aktiv I en hektisk hverdag trenger vi å stoppe opp og kjenne etter i oss selv, hva har jeg gjort for meg selv i dag…noen gode tanker, litt selvpleie på badet, en god massasje, eller kanskje spist noe god mat eller gjennomført en flott treningsøkt?

Vi trenger alle de små øyeblikkene til å hente oss inn og hos oss har du muligheten til å investere i ditt velvære! Gjennom profesjonelle behandlinger og gode råd om riktig pleie av kropp og hud inspirerer vi til gode stunder både hjemme på ditt eget bad og ved våre spa avdelinger på Paradis og Straume.

Våre fire hjørnestener er: Hos oss er du i fokus og våre profesjonelle og kunnskapsrike terapeuter ønsker deg velkommen til en velværeopplevelse på dine premisser. Vi bruker kun ekte produkter fra Kerstin Florian, som gjennom urter, alger, essenser og leire gir deg din optimale opplevelse. Våre behandlinger og produkter er nøye valgt for at du som vår gjest skal få best mulig opplevelse og resultat, og vi har et bredt utvalg av behandlinger til ansikt og kropp.

Skjenet 7, Straume tlf: Er det en fantastisk spa opplevelse, utsøkt mat, en naturopplevelse utenom det vanlige, en god bok i stille omgivelser eller en fisketur i solnedgangen? Spa-hotell Velvære ligger i naturskjønne omgivelser ved sjøkanten, med fjorden rett utenfor. Hovedfokus er rekreasjon og velvære over et vidt spekter. Vårt mål er å tilføre gjestene våre smaken på det gode liv og ekte opplevelser.

Ikke gyldig fra fredag kl. Harstad  I realiserte Kjersti Mikkelborg og Turid Mikkelborg sin drøm om et spasenter i nord, basert på sine mange års erfaring fra bransjen.

Hver minste detalj er gjennomtenkt og knyttet opp mot spaSpas grunnprinsipp: Stemningen forsterkes med kunst fra den kjente Harstadfotografen, Trym Ivar Bergsmo og flere steder vil du også finne små sitater til ettertanke I vårt spa kan du nyte den helt spesielle stemningen og atmosfæren som er spaSpas varemerke, og la deg omfavne av fantastiske sanseopplevelser for både kropp og sjel.

Nå trenger du ikke reise langt for å oppleve den herlige roen som et opphold på spa kan gi deg. Vi samarbeider med Grand Hotell og samtlige andre hotell i Harstad og tilbyr hyggelige spapakker.

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Kongens gate 66, Narvik tlf: I realiserte Kjersti Mikkelborg og Turid Mikkelborg sin drøm om et spasenter i nord, basert på sine mange års erfaring fra bransjen og åpnet spaSpa i Harstad der hver minste detalj er gjennomtenkt og knyttet opp mot konseptet spaSpa by Mikkelborg. I ble spaSpa by Mikkelborg avd. Litt luksus i hverdagen er alle forunt, og vi gir deg opplevelsen av velvære i en ellers hektisk hverdag. HverdagsLyx er den deilige spafølelsen som til og med får plass i lunsjpausen!

Unn deg et øyeblikk av luksus så ofte du vil, og vi gir deg en bedre hverdag Frognerveien 8, Oslo tlf: TAO er et moderne" leve sunt" konsept som tilbyr kundene kvalifisert rådgivning innenfor skjønnhetsprodukter og tilknyttede behandlinger.

TAO tilbyr en unik helhetstjeneste for kunder gjennom evaluering og opprettelse av egnede behandlinger spesielt tilpasset klientens individuelle behov. Vårt pleiende arbeide utføres av kvalifiserte medarbeidere som har faglig kompetanse.

Claude monets alle', Sandvika tlf: Nedre Slottsgate 7, Oslo tlf: The Sound of Zen tilbyr lydterapi på et lite, koselig behandlingssted i Oslo sentrum. Vår behandling er en vakker, rolig og magisk avspenning med mystisk lyd fra syngeboller og gong.

Den bringer skånsomme, men virkningsfulle vibrasjoner til hver celle i kroppen og gir deg dyp avslapping. Dette gir deg en følelse av letthet og bringer ro i kropp og sjel. Behandlingen forbedrer energiflyten og reduserer stress symptomer som spenning, smerte, søvnproblemer og bekymringer. Den styrker immunforsvaret, gir selvtillit og åpner for kreativitet.

Behandlingen egner seg også for gravide som er mer enn tre måneder på vei. Hjertelig velkommen til oss! Strøget 54, Birkeland tlf: Hudpleiesalong midt på strøget på lille Birkeland.

Storgaten 40, Tønsberg tlf: Søk på Aromaterapi i Fredrikstad ga disse treffene:. Bransjer relatert til Aromaterapi: Stikkord relatert til Aromaterapi: Massasje 4 Healing 3 Velvære 2. Elite Klinikken er et kompetansesenter innen profesjonell hudpleie og medisinsk skjønnhetsbehandling. Vi har offentlig godkjent medisinsk personell med lang erfaring og topp utdannende hud og kroppsterapeuter med Cidesco eksamen, alle med spisskompetanse innen sitt felt.

Den medisinske avdelingen tilbyr behandlinger innen hudforyngelse, rynkereduksjon, acne problematikk, pigmentflekker, solskadet hud, sprengte blodkar, figurforming, permanent hårfjerning, Botox og Restylane. Vi tlbyr det meste innen hud, fot og kroppsterapi, figurforming, massasje, pedikyr,manikyr, spray tan, cellulittbehandling og permanent makup. Vi har i investert i en helt ny maskinpark med topp moderne utstyr innen hudforyngelse, figurforming, cellullitter og fotpleie.

Vi fører kun kjente merkevareprodukter og behandlingsprogram. Våre bruker kun maskiner og behandlingsprodukter som har dokumentert effekt.

Elite Klinikken ligger på Sandvika Storsenter 4 etg. Vis a vis Elixia. Her holder vi til vi til i topp moderne lokaler med 7 behandlingsrom og nytt moderne utstyr av høyeste kvalitet.

Union Gata 18, Skien. Oase cosmetics produserer og selger eteriske oljer, baseoljer og massasje oljer for privatkunder og bedrifter.

. Firmasøk - viser 1 - 14 av 14 resultater for aromaterapi massasje fredrikstad Skjæløyveien 22 A, Manstad (Fredrikstad, Østfold). Vis nummer. Oops!. simaporn thaimassasje holder til på besøksadressen Bryggeriveien 6, Fredrikstad. Foretaket ble startet i og registrert i brønnøysund- registrene. Vi gir deg behandlinger innen hudpleie, vipper og bryn, massasje, figurforming . Spesialbehandlinger, Kroppsbehandlinger, Aromaterapi, Make-up og mye mer! Deluxe Spa Clinic er stedet i Fredrikstad, der man finner total avkobling fra en.

Her holder vi til vi til i topp moderne lokaler med 7 behandlingsrom og nytt moderne utstyr av høyeste kvalitet. Union Gata 18, Skien. Oase cosmetics produserer og selger eteriske oljer, baseoljer og massasje oljer for privatkunder og bedrifter. Vi har massasjeoljer for spesifike problemer som celllitter , åreknuter, strekkmerker, muskelsmerter og mye mer. Men har også velværeoljer som avslappende og sensuelle oljer. Vi tilbyr høy kvalitet og har rimelige og konkuransedyktige priser.

Ønsker å utvide med flere typer behandlinger som massasje,negler,vipper,lpg lipo,thaimassasje,fysoterapi. Håper å høre fra deg, vil vurdere alle stillinger. Bergerøys Hudpleieklinikk Øreveien 70b, Moss. Vigdis Hoff Skoglia 11, Askim.

I media Slik fikk Jan Oddvar en bedre regnskapsfører Nettavisen Dro inn 1,5 mill på to uker Nettavisen Sparer kr årlig på forsikringene Nettavisen - Fikk mange kunder på kort tid Nettavisen Trikset som gir deg billigere boligmegler Nettavisen Hjem til rent hus Nettavisen Trenger du regnskapsfører? Nettavisen Skal du gifte deg? Nettavisen Ta førerkortet billigere?

Nettavisen Sparte kr på tannlegen Nettavisen Trenger du ved i vinter? Copyright © MittOppdrag AS. Forsiden » Leverandører » Aromaterapi » Østfold » Fredrikstad. De siste årene har hun praktisert i egen salong. Merethe ser nå frem til spennende oppgaver hos Deluxe Spa. Wenche er frisør og makeup artist med lang fartstid i bransjen.

Wenche har vært daglig leder og faglærer på Art Complexion Makeup skole i 10 år, en av Norges mest anerkjente makeup-skoler. Hun har vært fast makeupartist for Marion Ravn i mange år og var dommer i NM i makeup i Siv er utdannet massør, personlig trener og rehab trainer via Akademiet for personlig trening. Hun har inngående kjennskap til kroppens anatomi og funksjon.

Siv startet sitt samarbeid med Deluxe Spa Clinic i , og tilbyr massasje, klassisk- og sportsmassasje, samt triggerpunktbehandling. Marianne er utdannet hud og fotterapaut fra borg v. Ferdig utdannet sykepleier i Jobbet 11 år som sykepleier før hun tok videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier på Senzie Akademiet ved høyskolen i Drammen.

Hun tilbyr kosmetiske behandlinger med Botox og Teosyal Fillere og skinnboosting, kjemiske peelinger, microneedling med e-dermastamp, mesoterapi, hårfjerning med voks, form og farging av vipper og bryn, vippeløft og fotpleie etter avtale.

Anette er vår nye junior hudterapeut. Hun er utdannet ved Borg v. Anette er meget nøyaktig og presis i sitt arbeide. Hun utfører følgende behandlinger: Hun er i gang med etterutdanningen som Dermalogica Spesialist og deretter Expert. Hun tilbyr alt innen klassisk massasje og triggerpunkt behandling. Etter dette drev Hege selvstendig hos Halden Terapi og hudpleiesenter. Nå er Hege tilbake hos oss fast hver tirsdag hvor hun også tilbyr ettermiddag og kveldstimer.

Martine er vår blide og utadvendte resepsjonist som styrer og koordinerer alt i resepsjon.

TAO TANTRA MASSAGE SEX MASSAGE HOT GIRL

Massasje fredrikstad aromaterapi massasje

Nuru massage danmark lampemagasinet oslo